Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Parfume er blevet et must i stedet for et privilegie | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Parfume er blevet et must i stedet for et privilegie

I årenes løb er det blevet almindeligt, at mennesker til at bære god lugte parfume. Dette er traditionelt det, fordi alle er absolut interesseret i at fjerne dårlig lugt som normalt er forårsaget af kroppen fugtig, varme og sved. De mest populære og mest udbredte ting folk bruger til at opnå dette er parfume. Parfume er en blanding af duftende æteriske olier og aromatiske forbindelser, fikseringsmidler og et opløsningsmiddel, der anvendes til at give den menneskelige krop og objekter en behagelig duft. Skønheden og styrken af ​​parfume af enhver art afhænger af dens duft olie.

Der er tre almindelige sorter af parfume nemlig Eau de Parfum (EDP), Eau de Toilette (CET) og Köln. Disse parfume navne er afledt af fransk ord, der har fundet almindelig brug i engelsk. EDP ​​oversættes til »vand af parfume, mens EDT oversættes til» vand toilet. Til kategorien hører normalt også makeup og hudplejeprodukter såsom sensai. ‘ Uanset, er disse bogstavelige oversættelser og bærer kun en begrænset betydning på de faktiske funktioner i edb-og EDT.

Resumé

1. Eau de Parfum og Eau de Toilette er begge typer af parfume.

2. EDP ​​har en større koncentration af duft end EDT.

3. EDP ​​varer længere end EDT.

4. EDP ​​er dyrere end EDT, selv om, da du er nødt til at anvende EDT oftere, kan omkostningerne vise sig at være lige.

Samlet set Eau de Parfum er af høj kvalitet parfume med langvarige duftstoffer. Denne mangfoldighed af parfume er dyrt på High Street butikker og andre parfume butikker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *