Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Nyt fadølsanlæg på Diskotek Replay | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Nyt fadølsanlæg på Diskotek Replay

Her på diskotek Diskotek Replay, har vi lige anskaffet os et nyt fadølsanlæg. Det har vi gjort, på grund af jeres efterspørgsler derude. Fadøl er simpelthen et must, til enhver fest. Fadøllene er selvfølgelig kombineret med andre drinks så, som sex on the beach, tequila sunrise, isbjørn og mange flere varianter.

Vi ønsker her på Diskotek Replay at gøre det bedste for vores kunder, og da i ønskede vi fik et nyt fadølsanlæg, kunne vi selvfølgelig ikke se nogen anden vej ud, end at skaffe os sådan et. Vi er selvfølgelig enige i, at dette anlæg er en fantastisk ide, til jer tørstige gæster derude.

I anledning af vi har skaffet os et nyt fadølsanlæg, vil vi på næste lørdag fra 10-12 holde fri fadøl, det eneste der skal betales er entre i døren.

Vi håber på at se så mange som mulig til denne dejlige aften.

Så hvad venter i på? skynd jer at komme ned på Diskotek Replay og få jer en dejlig kold fadøl :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *