Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Nik og Jay på Diskotek Replay | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Nik og Jay på Diskotek Replay

I kan godt begynde at glæde jer derude!

Her på Diskotek Replay har vi nemlig den gode nyhed til jer, at vi kan præsentere Nik og Jay den sidste lørdag i denne måned. Vi har tidligere haft disse to super cool kunsterer på besøg, hvilket uden tvivl må betegnes som en stor succes. Derfor har vi besluttet os for at inviterer dem endnu engang til Diskotek Replay.

Vi håber selvfølgelig en rigtig stor opbakning hos jer derude, hvilket vi uden tvivl havde sidste gang!

For at gøre denne aften til et endnu større hit end den vil blive i forvejen kryderer vi aftenen med at give jer fri bar fra kl 22.00 – 24.00, det eneste der skal betales er entre!

Nik og Jay vil gå på scenen kl 1.00, hvor de vil spille sange som, i love ya, en dag tilbage, når et lys slukkes, endnu en, hot og mange andre fantastiske hits!

Er i lige så stor Nik og Jay fan som os? så trop op på Diskotek Replay den sidste uge i denne måned, så ses vi til et brag af en fest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *