Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Jul på Replay | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Jul på Replay

Ja det er jo ikke til at komme udenom, at det er blevet december måned og folk går juleamok. Det gør vi selvfølgelig også på Replay :)

Julen er hjerternes fest og hvad er mere hyggeligt end at sidde inde i varmen og spise risengrød med smørklat mens sneen daler ned udenfor. Det er da skide hyggeligt, men der skal nu også fest og farver til.

Som i nok alle ved er det også den store julefrokost og generelt bare gå i byen tid  – Det betyder en masse spændende arrangementer rundt om på diverse diskoteker i landets byer.

Fra by til by er der forskellige traditioner for hvilken dag, der er den helt store fest dag. For nogle er den den 25 december mens det for andre først er den 26. december. Men lige meget hvilken dag så bliver der liv og glade dage og folk med nissehuer og juleøl.

Og folkens det bedste råd fra Replay er – hold jer ikke tilbage. Disse to dage er de helt store fest-dage og det skal da fejres. Man starter måske dagen med en familie julefrokost men det betyder bestemt ikke at man ikke kan slutte af under byens kulørte lamper og give den gas på dansegulvet til langt ud på natten :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *