Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Ingen fest uden fadøl | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Ingen fest uden fadøl

– Det gælder også Diskotek Replay. Men det gælder så sandelig også til privatfesterne, firmafesterne og andre fester hvor folk skal have slukket tørsten med en dejlig kold fadøl.

Der er så mange fordele ved fadøl til diverse fester at man simpelthen er nødt til at inkludere det i sine indkøb til festen.

Der findes også flere muligheder for at leje et fadølsanlæg til billige penge.

Det er så meget nemmere at holde festen med et fadølsanlæg og til de store arrangementer giver det mulighed for hurtig og god servering så køen til baren ikke bliver alt for lang.

Udover fadøl skal der selvfølgelig også være mange forskellige og lækre drinks. Det er ikke alle der kan lide fadøl og mange foretrækker også lidt variation. Hertil er shots altid et godt alternativ men man kan også sagtens købe ind til at lave drinks.

Til privatfester og arrangementer behøver det jo ikke være bloody mary og andre komplicerede drinks, men kan være noget så simpelt og lækkert som isbjørn, cosmopolitan eller long island ice tea. Det er gode drinks der er relative nemme at lave.

Det vigtigste til festen er dog at man altid sørger for at der er nok at drikke så gæsterne ikke tørster.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *