Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Fester, der hitter! | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Fester, der hitter!

Her kommer tre hurtige indspark til dig, der gerne vil holde en fest der hitter.

1. Vælg et tema – en temafest er bare sjov! Der er masser af gode ideer til temaer derude og der er masser af kreative folk i din vennekreds (bare vent og se…). Du skal selvfølgelig vælge et tema, der giver folk mulighed for at være rimeligt ‘anonyme’ men også at gå all in, hvis de har lyst – det er altid super fedt at se billederne efter en temafest, og der er som regel lidt mere gang i den alene på grund af den ice breaker, som et tema kan være.

2. Sørg for masser af god alkohol og lidt for enhver smag. Det er især en god ide at købe en ordentlig omgang øl og en del vin, så der er lidt af hvert at drikke. Der findes rent faktisk folk i Danmark, der ikke har forstået, hvor fantastisk øl er, og de bliver så glade for at kunne få et godt glas vin i stedet. Hvis det er en stor fest, kan vin selvfølgelig blive dyrt og så kan du overveje en velkomstdrink og så en masse øl plus vand.

3. Giv den maks gas. Hvis du ikke selv giver den maks gas, hvorfor skulle dine gæster så gøre det? Hvis du er mere tilbageholdende af natur, kan du altid invitere en masse gode venner, som du ved kan sætte gang i festen og så ellers bare lade dem komme i sving. Når stemningen først er høj har den det med at blive selvforstækende, så det er godt at have fokus på, hvordan den kommer i vejret fra starten.

Det var lige tre hurtige – nu skal jeg selv af sted for at planlægge næste event! Vi ses derude!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *