Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Få din fest sponsoreret med bæreposer | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Få din fest sponsoreret med bæreposer

Der er ingen grund til at betale selv, når der er masser af lokale virksomheder, der bare skal have et godt og gennemarbejdet ræsonnement for at hente pengene op ad lommerne og hælde dem i din fest! Hvad skulle det så være for ræsonnement?

Det er i princippet såre simpelt – lokale virksomheder (små og mellemstore) lever ofte for en stor del af lokalområdet, så hvis din fest kan sørge for at gøre lokalområdet opmærksom på deres gode tilbud og trække flere lokale ind i butikken, har du sandsynligvis en aftale. Hvordan skulle du kunne trække de lokale ind i en eller flere butikker ved at holde en fest? Det skal du ved hjælp af en meget simpel og velkendt størrelse – helt uskyldig i sin dagligdags form – nemlig bæreposer.

Dem skal du sørge for at få trykket print på, og de print skal fortælle alle der kommer til festen (og som ved deres ankomst får en lille ‘gave’ i en bærepose) om de lokale butikkers gode tilbud på en sjov og iøjnefaldende måde, der meget gerne må sætte gang i snakken. Den slags reklame er rigtigt meget værd, og det er det argument, du skal sælge til det lokale erhvervsliv, når du beder dem om at sponsorere din fest.

Det skal selvfølgelig ikke være din fest hjemme i baghaven – det skal være en gymnasiefest eller en firmafest af en hvis størrelse. Et jubilæum eller lignende kan også gå an. Så er det bare med at komme i sving ved telefonen, for at ringe de relevante virksomheder op og få mundtøjet på gled. Du skal vide, hvad du regner med at få, og hvad du kan tilbyde til gengæld. Du skal tro på, at ideen er helt igennem solid og fantastisk (det er den!), og så skal du have smilet i telefonen på plads. Og vupti, så har du dig en fuldt betalt fest – sponsoreret med bæreposer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *