Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Engangs-e-cigaretter – sjove til nytårsfesten! | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Engangs-e-cigaretter – sjove til nytårsfesten!

Her er et godt tip til en sjov gimmick til nytårsfesten: Køb en ordentlig ladning e-cigaretter uden nikotin! Alle kan ryge på dem, hvad enten man er ryger eller ej uden at indtage nikotin af den grund. Det er nemlig damp, man inhalerer og ikke røg, men følelsen af at sidde og ryge er jo næsten den samme.

Det er en god ice breaker til en fest, hvor der er folk, der ikke kender hinanden, for mange kender ikke rigtigt til e-cigaretter endnu, så der er lidt at snakke om der. Det er en drøn smart ego-t, kan du så sige. Jeg har selv prøvet tricket, og jeg kan med sikkerhed i stemmen sige, at det var en stor succes! Alle syntes, det var sjovt at prøve e-cigaretterne af, og da der først kom gang i dem, kom der også hurtigt gang i snakken.

Når det bare er engangs e-cigaretter er de også super billige og nemme at komme af med dagen derpå. Du smider dem simpelthen bare ud – slut færdig. Og så kan det jo være, du får åbnet nogle af dine rygervenners øjne for, at der er alternativer derude, hvis de gerne vil holde op med at ryge i det nye år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *