Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579
Der sker snart noget nyt! | Diskotek Replay – Kom til en sikker fest der hitter
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/diskotek-replay/wp-includes/plugin.php on line 579

Der sker snart noget nyt!

Yes, på Replay kan vi ikke lide, når tingene står stille. Derfor er vi i færd med at udforme et nyt koncept, som bliver mega fedt, hvis vi kan få lavet et ordentligt banner. Vi har lidt kig på dem der.

Når jeg siger “ordentligt banner”, så mener jeg et ORDENTLIGT banner. Vi skal have beklædt væggen HELE vejen rundt. Vi vil prøve at skabe en helt anden stemning, end vi plejer at have, stofbannere virker umiddelbart som måden at gøre det på.

Vi har nogle billeder, vi skal have blæst op på dem, så hele rummet kan ændre sig. Håbet er, at vi kan hænge en 3-4 stykker op rullet sammen, så vi kan starte festen med én stemning, og så bare hive i en snor for at skifte.

Vi har fået fat i en mega sej lysmand, der skal hjælpe os med at få præcis de stemninger, vi gerne vil have frem.

Præcis HVAD der skal være på bannerne, vil jeg lade forblive en hemmelig for nu. Faktisk er vi ikke helt færdige med at diskutere, hvad der ville være fedest. Men jeg kan sige så meget, at vi vil tage vores festglade gæster med på en rejse rundt i verden og i sindet.

Glæd jer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *